Praesent ornare hendrerit sed. Etiam faucibus quis
03/05/2014
Sita
26/03/2017

Štirje koraki do pravljice

SPROSTITEV
Vsaka akcija se začne v miru in počitku. Samo po dobrem spancu lahko začnemo lep dan. Za to pa potrebujemo sprostitev duha in telesa. V okolju, ki je kot v pravljici: prelepa narava, živali v sožitju s človekom in naravo, idealna prehrana za vsakogar, pozitivna energija, prijazni ljudje z izkušnjami in znanjem ter kanček čarobnosti.

SPOZNANJE
Pravilne odločitve slonijo na (spo)znanjih, izkušnjah in nekaj malega intuicije. Če našemu duhu in telesu omogočimo idealne okoliščine, kot v Pravljici, so naša spoznanja globoka, jasna in močna. Taka spoznanja o sebi, naravi, živalih, odnosih in življenju so neprecenljiva. Tako, kot smo neprecenljivi mi vsi in vse v naravi.

NAVDIH
Večje, ko so preizkušnje pred nami, več moči, znanja in volje potrebujemo. Moč črpamo iz naravne sprostitve, znanje iz naših spoznanj, voljo pa v navdihu, da je kaj takega dandanes sploh še možno. Sinergija naštetega, skupaj s tem kar lahko le začutimo a težko opišemo, je prava in uspešna pot v našem življenju.

AKCIJA
V naravi in življenju si vse sledi v določenem redu – vsaka stvar ob pravem času. Akcija na podlagi popolne sprostitve, pravih spoznanj in navdiha je hitra, izpolnjujoča in uspešna. Pridite, doživite, začutite in spet verjemite v dobro in lepo akcijo!

PRAVLJICA
En, dva, tri in štiri pa je življenje spet polno smisla, toplote, zaupanja in poguma. Kot v pravljici, kajne? Več, ko nas prižiga luči in modrosti pravljic v našem življenju, družini in okolju, močnejši smo. Skupaj in vsakemu posebej – uspelo nam bo! Pridite in napisano doživite, začutite in spet oživite v vas in vaši družini.

Vabljeni