Pravljični poletni tabor
11/06/2017
Pravljični poletni tabori v 2019
17/03/2019

Kako lahko pomagam, sodelujem ali doživim pravljico?

Albert Einstein je nekoč izjavil, da je vredno živeti samo življenje, posvečeno drugim. In samo nekdo, ki še nikoli ni nesebično daroval ali pomagal sočloveku, živali ali okolju, ne ve, kaj zamuja.

Na mirovni kmetiji V pravljici lahko pomagate živalim, otrokom ali sebi. Kakorkoli se odločite, bo vaše življenje doseglo višji smisel in kvaliteto.

Pomagate lahko z donacijami v denarju (link do modula ‘doniraj’): lahko so namenske ali splošne, za posamezne projekte, zdravljenja, popravila… lahko so redne ali občasne.

Pomagate lahko z donacijami v obliki hrane: pakirana in sveža, razne žitarice in briketi, zelenjava in sadje, posušen kruh, razni priboljški, solni kamni in vitaminski dodatki, po dogovoru tudi večje količine ostankov druge hrane.

Pomagate lahko z donacijami v obliki gradbenega materiala, orodja ali prevoza.

Pomagate lahko živalim z botrstvom: prevzamete del stroškov za posamezno žival ali posamezno aktivnost povezano z zdravljenjem, gradnjo bivališča…

Pomagate lahko živalim s posvojitvijo: prevzamete celotno oskrbo (hrana, bivanje, zdravljenje…) živali po izbiri

Pomagate lahko z vašim časom: pomoč pri promociji, navezovanju stikov, podpori pri projektih, internetu…

Pomagate lahko z delom na kmetiji: skrb za živali, dnevna opravila na kmetiji, delo na posameznih projektih… Zagotovljeno je bivanje in hrana na kmetiji. Pohvale na to temo so na FB: v pravljici 😉 (link na FB stran)

Vsi dobrotniki prejmejo posebno zahvalo in potrdilo za njihovo pomoč. Ostale ugodnosti po dogovoru in zmožnostih.

“S tem kar dobivamo se preživljamo. S tem kar dajemo, ustvarjamo življenje. ” – Winston S. Churchill